Deel uw ervaring over Boedeltaxateurs met anderen!

Naam*:
Onderwerp*:
E-mail:
Website:
Schrijf uw ervaring*:
Neem de code over:   
      E-mail niet weergeven  


Erg tevreden over het uitgebreide taxatierapport! Na een plotseling overlijden hadden wij een rapport nodig om de meubels onderling te verdelen. Gelukkig konden we snel terecht bij boedeltaxateurs terecht. De taxateur was vriendelijk en gaf zijn schatting over de aankoopdatum van meubels die wij vaak niet wisten. Super bedankt!

Zeer positief! Alles snel en in details uitgewerkt.

Mijn taxatierapport was erg snel ingeleverd, uitgebreid, duidelijk en gemaakt door een zeer professioneel en vriendelijke taxateur.
Bedankt voor een super service!

Ik had heel snel, een uitgebreid taxatierapport nodig vanwege een echtscheiding. In deze vervelende tijd wilt niemand natuurlijk veel onenigheid erbij hebben. Natuurlijk moet er ook op de kosten gelet worden ect. Uiteindelijk kwam ik bij Boedeltaxateurs terecht. Alles was heel snel voor elkaar, snelle inboedeltaxatie, snel ons rapport ect. Al met al, hartstikke bedankt voor alle snelle en gemakkelijke service!

Na een relatie van 8 jaar hebben we besloten om er een punt achter te zetten. We hadden redelijk nieuwe meubels en dan kom je op de vraag: wat is het waard? Gegoogeld een aantal websites bezocht en informatie gevraagd, Boedeltaxateurs sprak me het meeste aan. Via de website een afspraak gemaakt, en alles was binnen een week naar tevredenheid geregeld, met mooi, uitgebreid rapport. Een echte aanrader voor iedereen die in een soortgelijke situatie zit!

Ik had een taxatierapport nodig i.v.m. een overlijden, moest allemaal snel geregelt worden. Via google kwam ik terecht bij Boedeltaxateurs. Dankzij de snelle service hebben ze mij nog dezelfde middag te woord kunnen staan. Ik had een paar vraagjes, en heb toen gelijk een afspraak gemaakt. Diezelfde week kwam er een taxateur langs en heeft in overleg met mij de inboedel opgenomen. Daarna had mijn taxatierapport en kon alles, danzij Boedeltaxateurs, snel afgehandeld worden. Bedankt!!

Door hele vervelende omstandigheden ben ik in een echtschedingsprocudure geraakt. Het contact met mijn ex verliep moeizaam maar er moest wel iets geregeld worden m.b.t. de inboedel. Via via ben ik terecht gekomen bij Boedeltaxateurs snelle service en een gedegen onafhankelijk taxatierapport. Mede door dit rapport is de echtscheiding in een stroomversnelling geraakt en is de inboedel naar ieders tevredenheid verdeelt. Bedankt voor de snelle service en adviezen.

Admin login